Kirurgisten maskien tuotantolinja

Kirurgisten maskien tuotantolinjaston kasaaminen on aloitettu tänään 30.06.2020.

 

Tuotantolinjasto saapui eilen 29.06 ja linjaston kasaaminen on aloitettu heti tiistai aamuna innokkaasti. Kun tuotantolinja saadaan pystytettyä, sen on tarkoituksena pyöriä jatkuvalla tahdilla, jotta maskeja saadaan toimitettua asiakkaillemme mahdollisimman pian.

Alkuun maskit valmistetaan ulkomaalaisista materiaaleista, mutta jatkossa maskien valmistukseen käytettävät materiaalit ovat täysin suomalaisia ja valmistusketjusta tulee täysin suomalainen. Suominen Oyj:n kanssa on jo tehty sopimus materiaaleja koskien, mutta tuotannon ylösajaminen tapahtuu tuotantolinjan mukana tulleita materiaaleja käyttäen.

 

Maskien tuotannon ylösajo tapahtuu seuraavan kuukauden aikana, tarkkoja laatu- ja turvallisuusstandardien noudattaen. Tarkoitus on, että tuotanto on elokuussa jo täydessä vauhdissa.

 

Mikäli teillä on kysymyksiä kirurgisien maskien liittyen, ottakaa yhteyttä:

ota Yhteyttä

‹ Back to Blog & News