Screentec osallistuu 2020 TechMed verkkotapahtumaan

Twenten yliopisto ja World Trade Centre Twente ovat yhdistäneet voimansa tänä vuonna ja pitävät  viime vuoden TechMed-tapahtuman ja Medical Device Meetings Twente tapahtuman yhdistettynä verkkotapahtumana: 2020 TechMed Event.

2020 on ollut myrskyisä vuosi ja nostanut esille sen kuinka tärkeitä lääkinnälisenteknologian kehitys ja yhteistyöt sidosryhmien välillä ovat. Yritykset, organisaatiot ja sairaalat ympäri maailmaa ovat yhdistäneet voimansa torjuakseen maailmanlaajuista Corona-epidemiaa ja ovat osoittaneet kaikille, kuinka tärkeä hyvä viestintä ja yhteistyö on kriisiaikoina.

Twenten alue, joka sijaitsee strategisesti useiden suurten eurooppalaisten teollisuus- ja innovaatiokeskuksien risteyksessä, on muodostunut tärkeäksi toimijaksi lääketieteellisen tekniikan, BioTechin, lääkkeiden ja hyvinvointiteknologian aloilla. Viime vuonna avattiin tekninen lääketieteellinen keskus, joka helpottaa ja nopeuttaa lääketieteen, tekniikan, liike-elämän sekä yliopistojen yhteistyötä.

Ensimmäinen TechMed-tapahtuma järjestettiin viime vuonna. Tapahtuma keräsi kaikki liikemiehet, akateemikot, lääketieteen ammattilaiset ja muut sidosryhmät saman katon alle. Tämä voi tuntua tavanomaiselta, mutta todellisuudessa sidosryhmien välillä on usein viestintävaikeuksia ja ideoiden jakaminen on haastavaa. Parhaat innovoinnit syntyvät juuri tällaisissa tilaisuuksissa yhteistyössä.

Viime vuoden syyskuussa järjestettiin myös erittäin menestyvä Medical Device Meetings Twente. Tapahtuma keskittyi enemmän lääketieteellisen tekniikan liiketoimintaan liittyviin näkökohtiin, koska Twenten alueella on erittäin vahva asema tällä alalla. Alueella sijaitsee paljon tunnettuja toimijoita MedTech, BioTech, Pharma ja yliopisto aloilta.  Tämä yhdistettynä sen kanssa, että Twenten sijainti on niin sanotusti solmupisteessä muiden lähellä olevien teollisuusalueiden kanssa tekee Twentestä ideaalin innovaatiokehdon ei pelkästään paikallisesti vaan myös kansainvälisellä tasolla.

Screentec voi ylpeänä ilmoittaa liittyvänsä tämän vuoden virtuaalitapahtumaan, joka näyttää lupaavasti yhdeltä keskeisimmistä eurooppalaisista verkostoitumistapahtumista lääketieteen innovaatioiden alalla tänä vuonna. Odotamme tapahtumaa, joka on täynnä uusia mahdollisuuksia!

 

Tapahtumaan saa alennuksen ennakkoilmoittautumalla ennen  31.7.2020 joten toimi nopeasti!

ilmoittaudu!

‹ Back to Blog & News