Screenteciltä Oulussa valmistetut CE -merkityt suu-nenäsuojat

Nykyisellään tarjontaamme kuuluu myöskin tehtaallamme Oulussa valmistetut, CE-merkityt suu-nenäsuojat. Suojat ovat kertakäyttöisiä (tyyppi II/IIR, ei steriili) ja niiden tarkoitus on suojata käyttäjää ilmassa leijuvilta hiukkasilta ja samassa tilassa olijoita käyttäjän hengityksen mukana tulevilta hiukkasilta. Suu-nenäsuojus ei ole henkilösuojain eikä hengityksensuojain.

Valmistamamme suojaimet ovat saaneet hyvää palautetta, ja palautteen mukaan suojaimemme ovat miellyttäviä käyttää. Tärkein asia on kuitenkin se, että bakteerisuodatustehokkuus (BFE) on huippuluokkaa ollen 99,8%, mutta siltikin hengitettävyys maskiemme kanssa on hyvä! Tuotteellemme on myönnetty Avainlippu-alkuperämerkki, josta tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen.

 

Pakkauskoko joko 10 kpl pussissa tai 50 kpl pahvilaatikossa.

  • 10 kpl pusseja myyntipakkauksessa 120 kpl (= 1200 maskia)
  • 50 pack-pahvilaatikoita myyntipakkauksessa 30 kpl (= 1500 maskia). Laatikon kannessa on repäisyaukko, jonka kautta on helppo ottaa hygieenisesti maski kerrallaan käyttöön.

Tarjoamme mielellämme niin pienet kuin isommatkin erät!

Yhteydenotot: info@nullscreentec.com tai +358 8 561 2000

 

‹ Back to Blog & News