Screentec Alihankinnassa

2020 oli koronan vuosi, joka sekoitti teollisuus ja liiketoimintamaailma täysin. Messut perutettiin, lykättiin tai muutettiin digimessuksi. Mutta pikkuhiljaa maailma on palautumassa epidemiasta ja messut aukeavat jälleen ovensa. Tänä syksynä moni iso messutapahtuma aiotaan jälleen järjestää. Ensimmäinen messu Screentecille tänä syksynä on Alihankinta Tampereella.

Viime vuonna Alihankinta ensin lykättiin ja sen jälkeen muutettiin digimessuksi, mutta nyt Alihankinta on takaisin. Alihankinta on suomen suurin alihankkija messu ja tänäkin vuonna sitä järjestetään Tampereella. Löydät Screentec osastolta E119 niin kuin aiempina vuosina. Odotamme innolla, että pääsemme jälleen tapamaan uusia ja vanhoja asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kasvotusten.

Jos etsitte kestäviä kalvokytkimiä, tarroja, lääkinnällisiä elektrodeja tai muita antureita, tulehan käymään osastollamme! Jos haluat varmistaa, että oikea henkilö on paikan päällä, ota yhteyttä meihin ja järjestää kansamme palaveri messujen aikana!

‹ Back to Blog & News